Om os

GHG, Herlev 
er en "lille" gymnastikforening, hvor der dyrkes gymnastik på højt plan, vi har både et hold for redskabsgymnaster men også en stor afdeling af Spring / Rytme gymnaster som ligger i toppen af Dansk Teamgym, envidere er GHG en stor spiller i Herlev på nytænkning og deltagelse inden for diverse motions arrangementer - dvs. GHG er GYMNASTIK i Herlev, hvis det skal være bare lidt seriøst!

GHG startede i 1985 som en selvstændig klub. 1.8.1995 blev vi medlem af IF Hjorten. Imidlertid blev IF Hjortens hovedforening sammenlagt med H.I.(paraplyorganisationen i Herlev for Herlev Idrætsforeninger) i marts 2005. Hvorefter GHG i stedet blev optaget som en selvstændig afdeling under H.I. Klubben er lige gået i gang med sin 24. sæson.

Igen i år kan vi tilbyde idrætsgymnastik på begynder niveauer. Aldersmæssigt spænder holdene fra 4 år og op til vores voksenhold som Veteranerne og Pilates samt vores Senior Spring / Rytme gymnaster!.

Vores afdeling for spring/rytme (Teamgym),er nok nogle af Danmarks bedste springrytme gymnaster, som vi har meget focus på er i en konstant udvikling, bla via træningslejre, og en masse voksentrænere der styrer træningen i den rigtige retning, på disse hold er der også gang i "oplæring" af ung trænere som på sigt skal overtage holdenes træning!

I 2009 er Magic Cheerleaders, kommet ind under GHG, og den fulde implementering bliver rodfæstet 2010 på generalforsamlingen, sådan at Cheerleaderne også har et bestyrelsesmedlem i GHG!

Klik ind på holdoversigten og find det hold, der passer dig og dit temperament. I bestyrelsesoversigten kan du finde telefonnumre på formand m.m. og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information. Ellers mød op i hallerne og få dig en snak med trænerne og derefter kan du tilmelde dig det hold du føler for!

Formanden

Anni Jensen